pools

meedoen met een pool of een nieuwe pool organiseren?

ga naar inloggen of registreren
Arriva EK 21
EK Hutspool EK 21
Familie Duim EK 21
Familie Kamphof EK 21
Familie Duim WK 18
feyenoordjes WK 18
Fidene WK 18
3 B's EK 16
EK2016 pool Bart EK 16
Familie Duim EK 16
Familie Jagt Ek EK 16
Familie Kamphof EK 16
Fidene EK 16
pesselse EK 16
Regenwormen Hoarle EK 16
Yojojo EK 16
Arriva WK 14
Familie Duim WK 14
Familie Kamphof WK 14
Familie Duim EK 12
Familie Kamphof EK 12
Familie Duim WK 10
Familie Kamphof WK 10
Familie Duim EK 08
Familie Duim WK 06
Fam Duim - sv Zwolle EK 00

nieuws

EK 2021 Europa

23 mei 2021

logo voetbaloog Eindelijk bgeint dan nu het EK. Nederland speelt allemaal thuiswedstrijden. Maak nu een voetbalpool aan om samen met je familie, vrienden, kennissen of collega's mee te spelen. Zo krijgen de wedstrijden nog meer spanning.

Veel plezier!


Folkher wint pool "Familie Duim" (WK 2018)

15 juli 2020

foto winnaar pool ek 2016 Familie Duim Folkher van harte gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats. Je was al vrij snel kampioen, omdat diegene die je konden inhalen dezelfde voorspellingen hadden als jou. Je staat mooi op de foto met de felbegeerde beker! Coen heeft Bets nu ingehaald op de ranglijst aller tijden aa. Gerrit, Dineke en Folkher volgen op enige afstand.


WK 2018 Rusland

6 mei 2018

logo voetbaloog Welkom op deze website. Binnenkort begint het WK in Rusland. Op deze website kun je een voetbalpool houden voor je familie, vrienden, kennissen of collega's, zonder reclame en gratis.

Veel plezier!


Duncan wint pool "Familie Duim" (EK 2016)

18 jul 2018

foto winnaar pool ek 2016 Familie Duim Duncan van harte gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats. Het was spannend tot aan de finale! Doordat hij boven Coen is geëindigd heeft hij een gebakje verdiend. Hiernaast heeft Duncan ook de geldprijs en natuurlijk de felbegeerde beker gewonnen! Thijs deed ook nog lang mee voor de prijzen, maar werd door het verlies van Duitsland op Italië helaas uitgeschakeld voor de eerste prijs. Bets voert nu de ranglijst aller tijden aan, gevolgd door Coen en Dineke.


Joris wint pool "Familie Duim" (WK 2014)

foto winnaar pool wk 2014 Familie Duim

Joris van harte gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats. Diana had bijna haar titel geprolongeerd, maar doordat Duitsland de finale won, is dit niet gebeurd. Aan de ene kant jammer omdat Duitsland de titel heeft gepakt, maar voor jou mooi. Duitsland was overigens de terechte kampioen. Bij het EK 2016 in Frankrijk heeft iedereen weer nieuwe kansen om de beste voetbalmanager te worden. Diana is Dineke gepasseerd op de ranglijst aller tijden. Het is nu zeer spannend. Diana, Dineke en Bets staat allemaal 1 punt van elkaar. Klik hier om deze ranglijst te bekiijken.


WK 2014 Brazilië

Welkom op deze website. Binnenkort begint het WK in Brazilië. Op deze website kun je een voetbalpool houden voor je familie, vrienden, kennissen of collega's. Veel plezier en wanneer je een vraag hebt kun je onderaan het scherm op de link feedback klikken.


Diana wint pool "Familie Duim" (EK 2012)

foto winnaar pool ek 2012 Familie Duim

Diana van harte gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats. Nadat de eerste twee keer een man heeft gewonnen is het nu voor de tweede keer achtereen dat een vrouw heeft gewonnen. De stand tussen de mannen en vrouwen is hiermee op twee twee gekomen. Je was bijna uit de competitie gehaald omdat je te laat had betaald, maar dat zullen we deze keer maar over het hoofd zien, alhoewel Folkher het hier niet mee eens was. Dineke staat nog steeds bovenaan in de ranglijst allertijden. Klik hier om deze ranglijst te bekiijken.


EK 2012 Oekranië / Polen

Kies nu snel een van bovenstaande opties om met vrienden, kennissen of familie een voetbalpool te spelen. Het is geheel gratis en geen reclame. Een vrije donatie is natuurlijk altijd welkom.


Betsy wint pool "Familie Duim" (WK 2010)

foto winnaar pool wk 2010 Familie Duim

Betsy de Wilde heeft door de eerste plaats van het wk 2010 nieuw elan gekregen om nu ook te proberen op de ranglijst aller tijden van de pool "Familie Duim" alleen bovenaan te komen. Tevens wil ze graag de schitterende bokaal nog 2 jaar op haar kast zien prijken. Voor de eerste plaats op de ranglijst aller tijden zijn echter een aantal gegadigden. Dineke staat nu op de eerste plaats, daarna volgt Coen op 1 punt. Ben en Ineke staan daar weer 1 punt achter. Betsy staat daar weer een punt achter en daarna volgt een gat naar de nummer 6 Diana. Dineke en Ineke hebben echter nog geen pool gewonnen maar staan door hun steevaste goede voorspellingen toch bij de bovensten. Klik hier voor de ranglijst. Verder zijn de beloningen voor een correct voorspeld resultaat of een correct voorspelde score in de eerste ronde opgehoogd met 1 punt. De pool "Familie Duim" gaat aankomende ek voor de vierde keer van start en bij deze wil ik iedereen vast succes wensen!